Doğum Raporu Nüfus Tescil İşlemleri Hk.
24 Haziran 2021

Hastanemizde e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni Nüfus Tescil İşlemi uygulamasına başlamıştır

Hastanemizde e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni üzerinden yeni doğan bebeklerin “Nüfus Tescil İşleminin” gerçekleştirilebilmesine yönelik kontrollü yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında; Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ve İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitim sonrası, 09.06.2021 tarihi itibariyle e-Rapor/Doğum Raporu Bileşeni Nüfus Tescil İşlemi uygulamasına başlanmıştır.

Hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr.  Ali GÜNGÖR; Hastanemizde doğumu gerçekleşen ve isimleri belirlenmiş bebeklerin doğum bildirimlerinin, nüfus müdürlüklerine gitmeden hastanemizde yapılacağınıvebebek kimliklerinin bildirilen adreslere gönderileceğini belirtti

224774,dogum-raporu-nufus-tek-3pdf.jpg