2024 Yılı Stajı Başvurusu
10 Mayıs 2024

   2023–2024 Eğitim Öğretim yılı yaz staj başvuruları Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınan ve başvurusu hastanemiz tarafından onaylanan öğrencilerin aşağıda belirtilen belgeleri en geç 24.06.2024 tarihi mesai bitimine kadar eksiksiz olarak, Silifke Devlet  Hastanesi personel birimine  teslim etmeleri gerekmektedir.

 

YAZ STAJI İÇİN GEREKLİ BELGELER

1 - Zorunlu Staj Başvuru Formu (2 adet)

2 - Öğrenci Belgesi

3 - Kimlik Fotokopisi

4 - Sigorta Giriş Belgesi (Staj başlama ve bitiş tarihlerini kapsayacak şekilde   olmalıdır.) Staja gelirken getirilebilir.

5 - Staj sözleşmesi (Okuldan temin edilecektir.) (3 adet)

6 - İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası veya dersini aldığına dair belge

7 - İban No – (Ziraat Bankası  Silifke Şubesinden alınacak)  

8 - Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısından; staj başvuruları alınan ve kabul edilen öğrencilerin telefonlarına gelen mesajı staj birimine ibraz etmesi gerekmektedir.

9 - Sağlık alanında staj talebi olan öğrenciler; HbsAg, Anti Hbs, Anti HCV ve Anti HIV test sonuçlarına ilişkin belgeyi staj birimine teslim edeceklerdir. (Anti Hbs testinin pozitif olması gerekir, negatif olması halinde aşı uygulaması başlatılarak en az 2 hafta staj yerine başlayamayacaktır. Aşı uygulamasına başlayan öğrencilerin Aile hekimi veya ilgili kurumdan aldıkları aşı kartının fotokopisi getirilmelidir.)